کسب درآمد با گرانترین پول دنیا

وبلاگicon

دیواندره

با سلام ... ورود شما را به وبلاگ دیواندره خوش آمد ميگويم ... لطفاً با پيشنهادات و انتقادات سازنده خويش ،ما را ياري فرماييد لحظات شادي را در اين وبلاگ برايتان آرزومندم.

دوستان عزیز امروز میخام با گرانترین واحد پولی دنیا آشناتون کنم!

در حال حاضر واحد پولی وجود داره که گرونترین پوله و اسم اون بیت کوینه.

هر بیت کوین هم اکنون در حدود 850 دلار رد وبدل میشه (چیزی در حدود دومیلیونو پانصد هزار تومان پول خودمون).

در این مطلب میخام توضیح مختصری در خصوص بیت کوین بدم وسپس نحوه افتتاح کیف پولی جهت دریافت ...


ادامه مطلب

[ برچسب:,

] [ ] [ مهندس مسعودشاهمرادی ]

[ ]

نمادگرایی و نمادخواهی به ذات بشر برمی‌گردد که عمدتا افسانه‌طلبی است. نیروهای قهری طبیعت، نماد خورشید و نماد ستارگان از دیرباز بشر را به وهم و تعمق وا داشته‌اند. از این‌رو است که نخستین طراحی‌های جامعه بشری حول فرم‌های طبیعی عناصر قهری و مخلوقات طبیعی اعم از گاو، اسب، مار و... دور می‌زدند. با رشد جوامع بشری و عناصر موضوع شکل‌گیری شهرها، قدرت نمایش و دید اجسام محیطی پیرامون شهرها مثل کوه‌ها، رودها و درختان تنومند در مقابل وسعت شهرها به مرور کاهش یافت. پیش از نهضت شهرسازی در اوایل قرن نوزدهم میلادی، شهرها بر اسلوب محیط استقرار پیدا ‌کرده ارگانیک و عملکردی رشد می‌کردند؛ مثل بافت کهن شهر دزفول یا یزد. نمادهای مذهبی ازجمله برج کلیساها، مناره‌ مساجد یا برخی المان‌های بلند، شاخص‌های مهم شهر تلقی می‌شدند که نقش آدرس و نشانه را نیز برعهده داشتند؛ مثلا مناره مسجد عتیق عموما یک‌نشانه و راهنما بود. نمونه‌ای دیگر نقش مهم میله‌های دشت‌های کویری است. مردم در آن زمان بر بالای این میله‌ها که تعدادشان به 30عدد می‌رسد، آتش روشن می‌کردند و راهنمای گردشگران و مسافران می‌شدند. این نماد منحصر به‌فرد معماری و شهرسازی بعدها الهام‌بخش طراحی برج‌های مخابراتی شد.

گاهی درختان کهنسال و بافت باغات، نمادهای خاطره‌انگیر سکونتگاه‌های جوامع را شکل می‌دادند و به آنها هویت می‌بخشیدند. تابلوی نقاشی‌ای در موزه صاحبقرانیه نیاوران وجود دارد که تجریش زمان ناصری را نشان می‌دهد. این نقاشی باغات پرتراکم درختان انجیر و گیلاس را نشان می‌دهد که در واقع قدرت نمادین آن تا به امروز است که تجریش را منطقه‌ باصفایی با درختان پرتراکم و باغات باصفا به یاد می‌آورد. چنار کهنسال امامزاده صالح خاطره‌انگیزترین نماد نزد دیولافوا، جهانگرد فرانسوی در سال 1881میلادی محسوب می‌شد که صراحتا در خاطراتش از آن به‌عنوان کم‌نظیرترین درخت دنیا یاد می‌کند. این درخت به‌عنوان یک‌نماد که ازعناصر طبیعی شکل گرفته بود مطمئنا در ذهن این جهانگرد ثبت شد و از یاد وی نرفت؛ یعنی نماد طبیعی می‌تواند ماندگارترین نماد شهری محسوب شود.با رشدجوامع بشری و عناصر موضوع شکل‌گیری شهرها، قدرت تناسبات احجام محیطی پیرامون شهرها مانند کوه‌ها، باغات، درختان، مناره مساجد و کلیساها در مقابل وسعت پهنه شهرها و ساختمان‌های بلند کاهش یافت و رویت عناصر طبیعت از میان کریدورهای بصری تو در توی بزرگراه‌های شهری غیرممکن شد. از این تاریخ که شاید از نهضت شهرسازی مدرن اوایل قرن 19 اروپا و آمریکا آغاز شد، ضرورت نمادسازی در شهرها با اهداف تزئینی و کارکردی حس شد. این ضرورت با شکل‌گیری عنصری به نام «میدان» در شهرسازی، مکان کالبدی خود را پیدا کرد.

مدل‌های مختلف نمادهای شهری

گاهی ابنیه خود به‌تنهایی مبدل به نماد شهری با عملکردهای شهری می‌شوند، مثل کاخ شمس‌العماره، مسجد کهنه اصفهان یا در خارج از کشور، برج ایفل یا پانتئون در شهر آتن یونان. اگر بخواهیم آدرس نزدیک‌تر در تهران بدهیم مثل برج میدان آزادی. از دیگر نمادهای شهری که عملکردی شهری نیز دارند آرامگاه و موزه فردوسی، گنبد آسمان نمای بزرگراه همت در اراضی عباس‌آباد یا پل معلق اهواز هستند.

گاهی نمادهای شهری صرفا تزئینی هستند و عملکرد کالبدی‌ ندارند؛ مانند نماد میدان مادر در میدان محسنی یا مجسمه فردوسی در میدان فردوسی تهران. خاستگاه بنیادین و اساسی این قبیل نمادها، رویدادهای تاریخی در میدان‌های شهری است؛ مثل میدان 17شهریور که یادآور یک‌واقعه تاریخی است. پایین کشیدن مجسمه معمر قذافی در باب‌العزیز در نهضت اخیر مردم لیبی یا برچیدن نماد داس و چکش از پرده تالار بولشوی در مسکو که یکی از بزرگ‌ترین سالن اجتماعات است، پس از فروپاشی کمونسیت عقاب جایگزین آن می‌شود.

مناسب یا نامناسب بودن نماد شهری

مناسب بودن یا نامناسب بودن نماد شهری یک‌نسبت زمانی- مکانی است. صرف‌نظر از مبانی زیباشناختی و هنری و فرهنگی، نمادهای شهری از حیث مفهومی و زیبایی تابع شرایط اجتماعی- سیاسی یا در مواردی اقتصادی زمانه هستند. برای این منظور یک‌مثال جالب می‌زنم: بز مش اسماعیل به یک‌نماد پیشرو و آوانگارد هنر مجسمه‌سازی مبدل شده است. مش اسماعیل، فردی به‌نام اسماعیل توکلی بود که سرایدار کارگاه دانشکده هنرهای زیبای از پیش انقلاب بود و چندی پیش به رحمت خدا رفت. این فرد دورریزهای کارگاه‌های مجسمه‌سازی دانشکده را جمع‌آوری می‌کرد و برای خودش یک‌چیزی درست می‌کرد تا اینکه پس از چند وقت بزی را از جوش‌دادن فلزات تولید کرد و این بز تبدیل به نماد پیشرو در هنر مجسمه‌سازی شد. در واقع مجسمه بز مش اسماعیل حاصل ذوق روستایی و دروریزهای کارگاه مجسمه‌سازی دانشکده هنرهای زیباست.

هویت‌ نمادها

هرقدر شرایط اجتماعی و سیاسی جامعه متکی بر قدرت نهادهای اجتماعی مثل صنوف مشاغل، طبقات اجتماعی اعم از کارگران، اندیشمندان و لایه‌های ریز و درشت فکری اجتماعی باشد، نمادسازی نهادینه‌تر، ماندگارتر و فاقد تاریخ مصرف زمانی و مکانی خواهد بود؛ یعنی هرچقدر ما خودمان را در نمادسازی از تابعیت زمانی و مکانی و سیاسی دور کنیم و به ذائقه مردم نزدیک‌تر کنیم، سرانجام نمادمان ماندگارتر خواهد بود. به‌طور مثال هیچ شرایطی قادر نخواهد بود معنای سمبلیک سرستون‌های کاخ داریوش در آپادانای شوش یا مجسمه فردوسی در میدان فردوسی یا حتی بنای یادمانی کمال‌الملک در نیشابور را مخدوش و تقبیح کند. در خارج از کشور نیز همین نکته برای آرامگاه روستایی و محقر سرشار از انرژی نیکوس کازانتزاکیس در استان کرت یونان هم صدق می‌کند.پس هر قدر معانی، مفاهیم و ارزش‌ها از حیث نظری، فرم‌ها، شکل‌ها و توده‌ها از حیث کالبدی ریشه در طبیعت سرزمین، لایه‌های اندیشه دیرین جوامع و فرهنگ سینه به سینه اقوام داشته باشند، نمادها باهویت‌تر تلقی می‌شوند. در این صورت، هیچ قدرتی و مرجعی نیاز نیست که بر اینگونه نمادها ارزشگذاری کند.


ادامه مطلب

[ برچسب:,

] [ ] [ مهندس مسعودشاهمرادی ]

[ ]

تفاوت کشورهای ثروتمند و فقیر، تفاوت قدمت آنها نیست.
 
برای مثال کشور مصر بیش از ۳۰۰۰ سال تاریخ مکتوب دارد و فقیر است!
 
اما کشورهای جدیدی مانند کانادا، نیوزیلند، استرالیا که ۱۵۰ سال پیش 
وضعیت قابل توجهی نداشتند، اکنون 
کشورهایی توسعه‌یافته و ثروتمند هستند.
 
تفاوت کشورهای فقیر و ثروتمند در میزان منابع طبیعی قابل استحصال آنها
هم نیست.

ادامه مطلب

چه سریع میگذرند روزها وفصلها!

 

و همچنین از عمر گرانبهای ما !

 

آیا تا به حال فکر کرده ای

 

در این گذر عمر چی بدست آورده ای!

 

کوله بارت از چیست؟!

 

وازآن چه استفاده ای برده ای؟

 

ﺳﺨﺖ ﺍﺳﺖ ﺣﺮﻓﺖ ﺭﺍ ﻧﻔﻬﻤﻨﺪ،


وﺳﺨﺖ ﺗﺮ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺣﺮﻓﺖ ﺭﺍ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﯽ ﺑﻔﻬﻤﻨﺪ،

 

سکوتی رو که یک نفر بفهمه

 

بهتر از هزار فریادیست که هیچ کس نفهمه

  

  سکوتی که سرشار از ناگفته هاست

  

ناگفته هایی که گفتنش یک درد و نگفتنش هزاران درد داره.

 

 

 


ادامه مطلب

[ برچسب:,

] [ ] [ مهندس مسعودشاهمرادی ]

[ ]

در سد معبر ، عرف مقابل قانون قرار گرفته است  ، برای برخورد با سدکنندگان معابر نیاز به قانونی شدیدترداریم.

امروزه سد معبر یکی از مسایل مهم بسیاری از شهرهاست، به طوری که رفع سد معبر نیز یکی از وظایف اصلی و مشترک تمام شهرداری‌هاست اما آیا واقعا قانون در اینباره اجرا می‌شود؟ آیا شهرداری‌ها به وظایف خود در این حوزه آگاهی دارند و آن را به درستی انجام می‌دهند؟


ادامه مطلب

[ برچسب:,

] [ ] [ مهندس مسعودشاهمرادی ]

[ ]

 

  چنانچه از گروهی از مردم که به شکل تصادفی برگزیده شده‌اند بپرسیم که نظرتان درباره اوقات فراغت چیست پاسخهای متفاوتی می‌دهند. عده‌ای ممکن است بر این باور باشند که اوقات فراغت مدت زمانی است که پس از انجام کار یا انجام وظائف و مسئولیتها باقی می‌ماند. عده دیگر ممکن است ...


ادامه مطلب

[ برچسب:,

] [ ] [ مهندس مسعودشاهمرادی ]

[ ]

 امروز ودر ادامه موضوع قوانین شوراها، به دوفصل چهارم وپنجم، برابر آخرین اصلاحات می پردازیم:

 

فصل چهارم – ترتيب رسيدگي به تخلفات 

 

 ماده 79 (اصلاحی 6/7/1382و 27/8/1386) به منظور رسيدگي به شكايات  مبني بر انحراف شوراها از وظايف  قانوني ، هيأت هائي به نام هيأت حل اختلاف و رسيدگي به شكايات  به ترتيب زير تشكيل مي شود:
1 - هيأت مركزي حل اختلاف و رسيدگي به شكايات با عضويت يكي از معاونين رئيس جمهور به انتخاب و.....


ادامه مطلب

[ برچسب:,

] [ ] [ مهندس مسعودشاهمرادی ]

[ ]

  واما امروز ودر ادامه مطالب قبلی به فصل سوم یعنی وظایف واختیارات شوراها برابر آخرین اصلاحات اشاره می کنیم:

 

فصل سوم – وظايف و اختیارات شوراها

 

ماده68– وظايف و اختيارات شوراي اسلامي روستا عبارت است از :

 

الف - (اصلاحي 27/8/86) نظارت و پیگیری بر حسن اجراي مصوبات شوراي اسلامي روستا .
ب- (اصلاحي 6/7/1382) ارائه پيشنهاد جهت رفع كمبودها ، نارسايي ها و نيازها به مقامات ذي ربط ،....


ادامه مطلب

[ برچسب:,

] [ ] [ مهندس مسعودشاهمرادی ]

[ ]

در ادامه مطلب قبل به فصل دوم قوانین شوراها اشاره می کنیم:

 

 فصل دوم  - انتخابات

 

الف – كيفيت  انتخابات

ماده 17 - (اصلاحي 6/7/1382) انتخاب اعضاي شوراي روستا و شهر به صورت مستقيم ، عمومي ، با رأی مخفي واكثريت نسبي آرا خواهد بود.

 

تبصره در صورتي كه آراي دو يا چند نفر از داوطلبان مساوي باشد اولويت با ايثارگران مي باشد و در صورت نبودن افراد مذكور....


ادامه مطلب

[ برچسب:,

] [ ] [ مهندس مسعودشاهمرادی ]

[ ]

 دوستان عزیز باتوجه به اینکه به انتخابات شورای شهرمان نزدیک میشویم میخواهم در مورد شورا و وظایف قانونیشان مطالبی بیان نمایم 

شورا اساساً،حركتي است در جهت ايجاد پارلمان هاي محلي در شهرها و روستاها.

عمده وظايف شوراها نيز در حال حاضر به اداره امور شهرها و روستاها در حوزه هايي چون عمران و آباداني، نظارت بر عملكرد شهرداري ها، ....


ادامه مطلب

[ برچسب:,

] [ ] [ مهندس مسعودشاهمرادی ]

[ ]

 امروزه مهمترین شاخص‌های زندگی بشر ، حفاظت از منابع تولید است. انسانها دریافته اند که تبعات و پیامدهای خسارت و زیانهایی که به طبیعت وارد می‌کنند، بمراتب بیشتر از بهره‌ای است که از آلودن محیط زیستدریافت می‌کنند. از این رو ، با بکار بستن امکانات عملی و علمی می‌کوشند کمترین زیان را به طبیعت وارد آورند. امروزه تولید زباله در شهرهای بزرگ مسئله آفرین شده است.


ادامه مطلب

[ برچسب:,

] [ ] [ مهندس مسعودشاهمرادی ]

[ ]

 بسياري از ما در شهرها زندگي مي كنيم ، ولي هنگامي كه با كمي دقت به اطراف خود نگاه مي كنيم ، در مي يابيم که شهرها تبديل به موزه هايي شده اند كه نازيبايي ها را به نمايش گذاشته اند. به هنگام طلوع آفتاب ، ودر طول روز ،كوچه ها و خيابانها با دستان زحمت كش و پركار نيروهاي خدماتي شهرداري از آلودگي ها پاك مي شوند و ...


ادامه مطلب

[ برچسب:,

] [ ] [ مهندس مسعودشاهمرادی ]

[ ]

 با افزایش مداوم جمعیت ثابت و جمعیت سیار و افزایش خرده‌فرهنگ‌های مختلف در شهر و نیز افزایش نیازهای اجتماعی متفاوتی که به موازات این خرده فرهنگ‌ها ایجاد ‌می‌شود وظیفه شهرداری به‌عنوان نهادی که نمی‌خواهد صرفاً خدماتی باشد بلکه نظر دارد اجتماعی عمل نموده  و متولی آموزش شهروندان باشد سنگین‌تر خواهد شد.


ادامه مطلب

[ برچسب:,

] [ ] [ مهندس مسعودشاهمرادی ]

[ ]

 ناآگاهی از فرهنگ شهرنشینی و قواعد رفتاری زندگی شهری، هزینه‌های زیادی به اداره‌کنندگان شهر، محیط شهری و ساکنان شهر تحمیل می‌کند که اثرات منفی این ناآگاهی مستقیماً معطوف به شهر و شهرداری می‌شود.


ادامه مطلب

[ برچسب:,

] [ ] [ مهندس مسعودشاهمرادی ]

[ ]

 زندگی شهری مستلزم نهادینه کردن قوانین اجتماعی و شهروندی برای ایجاد روابط پایدار اجتماعی، ضمن تأمین نیازهای افراد است؛ به تعبیری می‌توان گفت که حقوق شهروندی ابتدا مفهومی در حوزه جامعه‌شناسی سیاسی، جامعه‌شناسی حقوقی و جامعه‌شناسی عمومی بوده که به‌تدریج جای خود را در جامعه‌شناسی شهری باز کرده است.


ادامه مطلب

[ برچسب:,

] [ ] [ مهندس مسعودشاهمرادی ]

[ ]

 یكی دیگر از نمادهای زیبایی شهری، نمای ساختمان ها است كه باید ساماندهی شده و با مسائل دیگرهماهنگ شود.

         استفاده از معماری های گوناگون برای نماسازی ساختمان ها، سابقه ای دیرپا دارد. با این وجود با فراوانی ابزار و ایجاد مهارت های جدید در این زمینه این روزها شاهد ... 


ادامه مطلب

[ برچسب:,

] [ ] [ مهندس مسعودشاهمرادی ]

[ ]

11اگر بخواهیم جایگاه فضای سبز را در مجموعه شهرداری بررسی کنیم با بخشهای مختلفی در ارتباط هستیم به طوریکه برای رسیدن به بهترین نتیجه ، نوع عملکرد این بخشها تاثیر مستقیم و غیر مستقیم بر فضای سبز دارند.از این بخشها میتوان به واحدخدمات شهری ، فنی وشهرسازی ، عمران شهری ، املاک ، دایره حقوقی و .... اشاره نمود.


ادامه مطلب

[ برچسب:,

] [ ] [ مهندس مسعودشاهمرادی ]

[ ]

 شهر و شهروند موجوداتی با پیوندهای ارگانیک هستند که برای رشد و تعالی به همدیگر نیاز دارند و اگر این نیاز متقابل در ظرف زمانی خاص خود تامین شود می‌توان امیدوار بود که شهروند خوب و شهر ایده آل شکل می‌گیرد اما اگر این مهم محقق نشود هر دو سوی این سیر ارتباطی بازنده خواهند بود و علاوه بر اینکه شهر، منابع خود را هدر می‌دهد، شهروند هم عمر خویش را فدای مسائلی می‌کند که هیچ سودی برای او ندارد.




ادامه مطلب

[ برچسب:,

] [ ] [ مهندس مسعودشاهمرادی ]

[ ]

 یک سکونتگاه خوب،پاکیزه و سالم و عاری از آلودگی های صوتی، بصری و زیست محیطی ، واجد شرایط مطلوب زندگی و برخوردار از امکانات شهری و در مجموع یک شهر زیبا و چشم نواز و توسعه یافته ،تصادفی ایجاد نمی شود بلکه یک محیط زندگی تحت عنوان شهر را در دنیای امروزکه اوج شکوفایی تکنولوژی است، 


ادامه مطلب

[ برچسب:,

] [ ] [ مهندس مسعودشاهمرادی ]

[ ]

صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد

مجله اينترنتي دانستني ها